FAQ

Hoe werkt dit spel?
Het spel is opgebouwd zoals het bekende Memoryspel. In level 1 van elk onderdeel zie je verschillende plaatjes en hoor je de bijbehorende geluiden uit een bepaald thema. Het is de bedoeling dat je steeds twee dezelfde plaatjes/geluiden omdraait. Heb je een match? Dan blijven de plaatjes omgedraaid. Als je alle plaatjes/geluiden goed hebt, ga je door naar de volgende ronde.

In level 2 wordt het steeds een stukje moeilijker. Dan zie je geen plaatjes ter begeleiding meer, maar hoor je alleen de geluiden. In deze ronde kun je dus alleen afgaan op wat je hoort!

In de finale van elk onderdeel testen we je opgedane 'kennis' en hoor je alle geluiden van de verschillende thema's door elkaar. Ook hier zie je geen begeleidend plaatje.

Hoe kan ik me aanmelden?
Het spel is vooralsnog alleen toegankelijk voor patienten van het UMC Utrecht. Om het spel te kunnen spelen heb je een toegangscode nodig. Met deze code kun je een persoonlijke account en login aanmaken. Vraag de toegangscode aan bij jouw logopedist of audioloog van het UMC Utrecht.