Over dit spel

Wat Hoor Je is speciaal ontwikkeld voor en door mensen met een cochleair implantaat (CI). Met deze online revalidatietool maak je spelenderwijs kennis met geluiden, woorden en zinnen uit het dagelijks leven. Het spel is bedoeld ter aanvulling en ondersteuning op het reguliere revalidatieprogramma. Je kunt oefenen waar en wanneer je wilt; thuis achter de computer of onderweg met je smartphone of tablet. Ook wanneer je alleen bent, kun je dus je gehoor trainen. 

Voor wie?

Het spel is ontwikkeld in opdracht van het UMC Utrecht en vooralsnog alleen toegankelijk voor patiënten van het UMC Utrecht. Om het spel te kunnen spelen heb je een toegangscode nodig. Met deze code kun je een persoonlijke account en login aanmaken. Vraag de toegangscode aan bij jouw logopedist of audioloog van het UMC Utrecht.

Start het spel

Het gaat niet om winnen, maar om beleven!

Een spel is leuk om te spelen. Natuurlijk wil je het liefst goed presteren of bepaalde doelen bereiken. Maar voor dit spel geldt maar één spelregel: heb plezier in het luisteren naar de verschillende geluiden!

Het gaat er dus niet om of je het goed doet. Waar het om draait, is dat je oefent met het luisteren naar geluiden, woorden en zinnen. De kans is groot dat je veel geluiden al lang niet meer hebt gehoord. Geef jezelf daarom de tijd om de geluiden te leren (her)kennen en langzaam te genieten van deze nieuwe auditieve belevingswereld. Veel plezier!

Heb je vragen of opmerkingen? Geef het aan ons door!

Dit spel is continu in ontwikkeling. Jouw ervaring als gebruiker komt daarbij heel goed van pas. Heb je daarom vragen of opmerkingen over dit spel, laat het ons weten! Dit kan via info@wathoorje.nl, 088-755 88 90, of via Facebook of Twitter