Introductie

Met deze online revalidatietool maak je spelenderwijs kennis met geluiden, woorden en zinnen uit het dagelijks leven. Het spel is opgebouwd zoals het bekende Memoryspel. Omdat het spel zorgvuldig is opgebouwd volgens de stappen van het revalidatietraject, kun je pas met een nieuw onderdeel starten als je het oude hebt gespeeld. Op die manier volg je het spel op de juiste manier. 

In level 1 van elk onderdeel zie je verschillende plaatjes en hoor je de bijbehorende geluiden uit een bepaald thema. Het is de bedoeling dat je steeds twee dezelfde plaatjes/geluiden omdraait. Heb je een match? Dan blijven de plaatjes omgedraaid. Als je alle plaatjes/geluiden goed hebt, ga je door naar de volgende ronde.

In level 2 wordt het een stukje moeilijker. Dan zie je geen plaatjes ter begeleiding meer, maar hoor je alleen de geluiden. In deze ronde kun je dus alleen afgaan op wat je hoort!

In de finale van elk onderdeel testen we je opgedane 'kennis' en hoor je alle geluiden van de verschillende thema's door elkaar. Ook hier zie je geen begeleidend plaatje.

Oefen hieronder met een voorbeeldspelletje en start daarna met het echte spel. Veel plezier!

Welkom

Je hebt nog geen score voor dit niveau

Alle geluiden beluisteren